Digital Markedsføring 2010

Det er ikke tit, jeg ønsker mig til jylland, men lige det her venue kunne godt have fået mig ud i sneen og over broen og til Holstebro. Konceptet var simpelt: 17 oplæg på 6 timer. Man kunne vælge hvilke oplæg, man ville følge, så der var noget til alle: Fra den helt nørdede til nybegynderen i forhold til at bruge digitale medier til online markedsføring nu og i fremtiden.

Fremtidens marketing er ikke bare digital, den er social. Giv værdi til dine kunder, åben op og slip kontrollen. Her et par bud på Digital Markedsføring 2010.

Følg linket her, hvis du ikke kan se videoen

http://bit.ly/gHdloL

2 Responses to “Digital Markedsføring 2010”

 1. Hej Jan,

  Tak for feedback. Det er altid godt at få respons på indhold.
  Jeg må imidlertid skuffe dig med svar. Online marketing med eller uden links er ikke mit speciale. Så der må jeg henvise dig til kolleger i branchen. Mine kerneområder handler om interaktionen mellem virksomheder og individer, om engagement og sprog – ikke så meget annoncer og links. Ikke nok til at spå noget om 2015 i hvert fald. Finder du ud af noget banebrydende, må du gerne melde tilbage.
  Mvh. Ida.

 2. Jan siger:

  Hej Ida, spændende artikel! Hvordan forestiller du dig 2015 kommer til at være ifht. online marketing med seo?
  Nu er det jo kommet meget på måde at købe links kunne jeg læse, jeg har derfor forsøgt selv at købe på denne hjemmeside http://seo-pakker.dk/link-pakker/ Jeg købte deres Platnium pakke og har haft rigtig gode resultater efterfølgende, men jeg er stadig nervøs for at købe links da jeg ved at det kan på virke ens søgemaskineoptimering negativt.

  Tak for en god artikel og forhåbentligt et godt svar! 🙂

  Mvh Jan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2017 Oh So Social. All Rights Reserved. Theme WP Castle by Saeed Salam.